Azure Active Directory

Skydda ditt företag med en universell identitetsplattform

Azure Active Directory-identitetstjänsten (Azure AD) för företag erbjuder enkel inloggning och multifaktorautentisering som hjälper dig att skydda dina användare från 99,9 procent av cybersäkerhetsattackerna.

MICROSOFT

Microsoft har utsetts till ledare inom åtkomsthantering i

Gartners Magic Quadrant för 2020

Anslut arbetsstyrkan

Vare sig användarna sitter på kontoret eller arbetar på distans kan de få sömlös åtkomst till alla sina appar så att de kan vara produktiva var de än befinner sig. Automatisera arbetsflöden för användarlivscykel och -etablering. Spara tid och resurser med hantering via självbetjäning.

Mer information från Microsoft

Lär dig mer om enkel inloggning

Lär dig hur du ger säker åtkomst till fjärransluten personal

Skydda och styr åtkomst

Skydda användarautentiseringsuppgifter genom att framtvinga stark autentisering och villkorsstyrda åtkomstprinciper. Hantera identiteter effektivt genom att se till att rätt personer har rätt åtkomst till de rätta resurserna.

Mer information från Microsoft

Läs mer om säkerhet och styrning

Kommunicera med kunder och partner

Använd en identitetslösning för att skydda och hantera kunder och partner bortom organisationens gränser. Anpassa användarresor och förenkla autentisering med social identitet med mera.

Mer information från Microsoft

Lär dig mer om externa identiteter

Integrera identitet i dina appar

Påskynda introduktionen av ditt program i företaget med stöd för enkel inloggning och användaretablering. Minska krånglet vid inloggning och automatisera processerna för att skapa, ta bort och underhålla användarkonton.

Mer information från Microsoft

Lär dig mer om identitetsintegrering